Röntgenhoitajan toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Röntgenhoitajan toimi

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa on terveydenhuollon toimialueella haettavana 18.11.2019 klo 12 mennessä

RÖNTGENHOITAJAN toimi

Toimen alkusijoituspaikkana on Ylivieskan terveyskeskus. Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994 2§ 1mom.) mukainen laillistus. Eduksi katsotaan mammografioiden osaaminen. Röntgenhoitajan toimi täytetään 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakijoilta edellytämme hyviä vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön. Odotamme valittavalta joustavuutta, vastuullisuutta ja asiakaslähtöistä palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävänsä ja itsensä kehittämiseen.

Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Toimessa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaisen rokotussuojan voimassa oloa. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Olemme savuton terveyskeskus.

Hakemukset jätetään sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:
röntgenin osastonhoitaja Sari Koskela p. 044 419 5226 ja
hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Ylivieska 8.10.2019
Hoitotyön johtaja

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
röntgenin osastonhoitaja Sari Koskela p. 044 419 5226 ja
hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Terveyspalvelut
Osoite: Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!