Skip to main content
test
Röntgenhoitajan toimi - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungissa on haettavana röntgenhoitajan toimi.

Sijoituspaikka on Kuusamon terveyskeskuksen röntgenosasto.

Kiinnostaisiko työskentely Kuusamossa upean luonnon ympäröimänä. Hae röntgenhoitajaksi asiantuntevaan tiimiimme!

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset röntgenhoitajan tehtävät: natiivi- ja ultraäänitutkimukset, mammografiatutkimukset, tietokonetomografiatutkimukset, magneettitutkimukset (magneettirekka 2-3 pv/kk) sekä ekg-tutkimukset. Kuvauslaitteemme ovat suoradigitaalisia. Käytössämme ovat Lifecare -potilastietojärjestelmä ja PPSHP:n alueellinen neaRIS-järjestelmä.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, puhelinvarallaoloa voi kuitenkin olla iltaisin ja viikonloppuisin. Mahdollisesta varallaolosta sovitaan erikseen työntekijän kanssa. Röntgenin työntekijöillä on käytössä paikallisesti sovittu vapaaehtoinen työaikapankki.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon muuttuvissa tilanteissa. Hakijan eduksi katsotaan aikaisempi kokemus edellä mainituista modaliteeteista. Valitulla henkilöllä tulee olla hyvä suomen kielen suullinen taito ja eduksi katsotaan myös ruotsin ja englannin kielen suullinen taito.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen röntgenhoitajan laillistettu tutkinto. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan.
Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan. Koeaika 6 kk.

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi -työavain nro 456155.
Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Kuusamon terveyskeskus /Hallinto, PL 24,
93601 Kuusamo.

Hakuaika päättyy 21.8.2022

Lisätietoja antaa vastaava röntgenhoitaja Janne Kallunki puh. 0400 641 296 tai röntgenhoitaja Jari Santaniemi puh. 040 860 8897. Sähköposti etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava röntgenhoitaja Janne Kallunki puh. 0400 641 296 tai röntgenhoitaja Jari Santaniemi puh. 040 860 8897. Sähköposti etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Terveyspalvelut, Röntgen

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamo on aktiivinen ja kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus keskellä ainutlaatuista luontoa.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raistakantie 1, 93600 Kuusamo

Rekommenderade jobb