Skip to main content
test
Ruoka- ja siivouspalveluiden sijaiset - Tervolan kunta

Tervolan kunta on siirtynyt sähköisen rekrytoinnin käyttöön. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme täytäthän hakemuksesi tähän sijaisrekisteriimme.

Tarvitsemme sijaisia mm. seuraaviin tehtäviin eripituisiin sijaisuuksiin: siivooja, laitosapulainen, ravitsemistyöntekijä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ruoka- tai puhdistuspalveluihin soveltuva alan tutkinto. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon.

Sijaisuuteen valittavalta henkilöltä edellytetään luotettavuutta, aktiivisuutta, yhteistyö- ja vuorovaikutuksellisuutta, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Joidenkin siivoustehtävien hoitaminen edellyttää tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Osassa sijaisuuksia voimassa oleva hygieniapassi on toivottavaa.

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tarja Kaasila 0405192725, tarja.kaasila@tervola.fi

Lisätietoja

Tekninen osasto

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä.


Osoite: Keskustie 81, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb