Ruoka- ja Siivouspalvelun eripituisia sijaisuuksia Hollolassa

Hollolan ruokapalvelu hakee sijaisia ravitsemistyöntekijän ja ruokapalveluvastaavan tehtäviin. Ruokapalvelussa on koulujen ja päiväkotien keittiöitä eri puolella kuntaa. Valmistamme n. 3150 lounasta päivässä. Henkilökuntaa ruokapalvelussa on 27; kokkeja, ravitsemistyöntekijöitä, yhdistelmätyöntekijöitä ruoka/siivous. Työsuhteet ovat kokoaikaisia tai osa-aikaisia. Kelpoisuusvaatimuksena on catering-alan perustutkinto, ravitsemistyöntekijä tai vastaava koulutus sekä kokemusta suurtalousalalta. Edellytämme voimassa olevaa hygieniatodistusta.

Hollolan siivouspalvelu hakee sijaisia siivoojan tehtäviin. Siivouspalvelussa on kohteita eri puolella kuntaa koulut, päiväkodit, uimahalli, liikuntatiloja ja virasto. Henkilökuntaa siivouksessa on 27 henkeä. Siivottavia neliöitä 52690m². Työsuhteet ovat kokoaikaisia tai osa-aikaisia. Työ voi sisältää yhdistelmätyötä ruoka/siivous. Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan koulutus tai riittävän pitkä työkokemus.

Jos olet kiinnostunut tekemään sijaisuuksia eri yksiköissämme, käy täyttämässä hakemus alla olevasta linkistä ja ilmoittaudu sijaisrekisteriin. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Luemme hakemuksia säännöllisesti ja kutsumme haastatteluun tarvittaessa.

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelualueen esimies Kristiina Borgenström puh. 0447801260 ja palveluesimies Sari Tiihonen puh. 0447801579, sähköpostit etunimi.sukunimi@hollola.fi

Hollolan kunta, Hollolan Kiinteistöpalvelut
Osoite: Hollola

Hollolan Kiinteistöpalvelut on aktiivinen ja innostunut, erilaisia tukipalveluita tarjoava yksikkö. Ruokapalvelu tuottaa tilaaja-tuottaja mallilla laadukkaita ja täysipainoisia aterioita tehokkaasti ja taloudellisesti, ottaen huomioon myös nautittavuus ja viihtyvyystekijät. Siivouspalvelu on asiakaspalveluyksikkö, jonka tarkoitus on tarjota käyttäjille puhtaat, turvalliset ja viihtyisät työtilat.

Työn iloa Hollolassa!