Skip to main content
test
Ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö - Valkeakosken kaupunki

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

RUOKA- JA SIIVOUSPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan ja kehittämään Valkeakosken kaupungin ruoka- ja siivouspalveluita.

Ruoka- ja siivouspalvelut vastaa Valkeakosken kaupungin päiväkotien, koulujen, tehostetun palveluasumisen, terveyskeskuksen, Valkeakosken sairaalan ja kotiin vietävien aterioiden tuottamisesta sekä kaupungin päiväkotien, koulujen, tehostetun palveluasumisen, terveyskeskuksen sekä kaupungin ja muiden julkisten rakennusten puhtaanapidosta. Ruoka- ja siivouspalveluiden toimintatuotot ovat vuonna 2022 noin 9,4 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on noin 125. Päivittäin valmistetaan noin 4 000 ateriaa ja siivottavia neliöitä on yli 100 000 m2. Ensi vuoden alusta osa henkilöstöstä ja palvelutuotannosta siirtyy hyvinvointialueelle.

Ruoka- ja siivouspalvelupäällikön tehtävänä on johtaa ja kehittää ruoka- ja siivouspalveluiden toimintaa siten, että tulosalueelle asetetut tavoitteet saavutetaan.

Viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä onnistuminen edellyttää tehtäväalueen tuntemusta, johtamiskokemusta, yhteistyökykyä ja kykyä työskennellä paineen alaisena. Arvostamme ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta palvelutuotannon kehittämisestä, suunnittelusta ja johtamisesta. Katsomme eduksi kokemuksen kunnallisesta päätöksenteosta.

Palkkaus ja työaika määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia. Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset kelpoisuuden osoittavine tutkinto- ja työtodistusjäljennöksineen pyydetään toimittamaan 15.8.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 454605) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski. Kuoreen tulee selvästi merkitä mitä työtä haetaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Hanna-Kaisa Lahtisalmi, p. 040 335 7710. Olen hakuaikana osittain lomilla - jätä tarvittaessa soittopyyntö vastaajaan.

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Hanna-Kaisa Lahtisalmi, p. 040 335 7710.

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Tekninen keskus

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21 000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Teollisuustie 12, 37600 Valkeakoski

Rekommenderade jobb