Ruokapalvelualan lyhytaikaiset sijaisuudet

Kalajoen kaupungin ruokapalvelussa on tarjolla eripituisia sijaisuuksia kaupungin eri keittiöihin. Sijaisuuksien pituus voi olla yhden päivän tai enemmän. Haemme sijaisuuksiin reippaita, oma-aloitteisia, asiakaspalveluhenkisiä ja joustavia ruokapalvelualan työntekijöitä sekä myös alaa opiskelevia. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen päätökseen ja työn suunnitteluun.

Kelpoisuusedellytyksenä on ruokapalvelualan perustutkinto tai vastaava aiempi koulutus, kokemusta suurtalousalalta sekä hygieniapassi.

Kiinnostuitko tehtävistämme? Käy täyttämässä hakemuksemme ja olemme yhteydessä sinuun.

Mahdollisessa haastattelussa tulee esittää alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset, hygieniapassi sekä ajantasainen salmonellatodistus. Opiskelijan tulee esittää opintorekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Ruokapalvelupäällikkö Paula Kumpula 044 4691 318

Kalajoen kaupunki, Tekniset palvelut, Ruoka- ja siivouspalvelut
Osoite: Kalajoki

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.