Skip to main content
test
Ruokapalveluesimies - Tyrnävän kunta

Haemme ruoka- ja siivouspalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2023 alkaen

RUOKAPALVELUESIMIESTÄ

Kuulammen koulun keittiöön. Kuulammen koulun keittiössä valmistetaan n. 2000 ateriaa kirkonkylän ja Temmeksen kouluihin ja päiväkoteihin.
Ruokapalveluesimiehenä vastaat keittiön päivittäisestä toiminnasta. Työsi on monipuolista ja vastuullista. Työhösi kuuluu keittiö-, suunnittelu-, ja asiakaspalvelutehtävät. Vastaat tilausten tekemisestä ja vastaanottamisesta, ja hävikin seurannasta, laskujen tiliöinnistä, päivittäisistä töiden organisoinnista ja työnohjaamisesta. Tarvittaessa osallistut päivittäisiin keittiötyötehtäviin.

Edellytämme sinulta ravitsemisalan esimieskoulusta, kokin ammattitutkintoa tai vastaavaa koulutusta ja erityisruokavalio-osaamista. Työkokemusta suurkeittiötyöskentelystä ja esimiestyöstä. Tehtävään valitulta edellytetään suurkeittiön prosessien käytännön osaamista, esimiestaitoja, asiakaspalvelualttiutta sekä vastuullista työotetta ja kykyä toimia itsenäisesti.
Eduksi katsomme Jamix-tuotannonohjausjärjestelmän osaamisen tai vastaavan hallinnan, Titania työaikajärjestelmä osaamisen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn ruokapalveluissa.
Kuntamme tukee työntekijöitä mm. E-passi-edulla työsuhteen jatkuessa yli 4 kuukautta.

Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydestään ennen työsuhteen aloitusta.

Haastatteluihin valituilta tarkistamme alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä hygieniapassin.
Palkkaus ja muut ehdot KVTES mukaisesti.
Työaika 38.25 / viikko
Hae tehtävää 3.10.2022 mennessä, osoitteessa kuntarekry.fi
Haastattelut pidetään viikolla 41 ja 42.

Lisätietoja ruokapalvelupäällikkö Anna Sormunen p. 050 345 7116.

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja ruokapalvelupäällikkö Anna Sormunen p. 050 345 7116.

Lisätietoja

Tyrnävän kunta

Tyrnävä tarjoaa mukavampaa arkea lähellä kaupunkia. Olemme rohkea ja kasvava noin 7 000 asukkaan viihtyisä kotikunta nopeiden yhteyksien päässä Oulun kaupunkiseudulta. Ainutlaatuisen nuori ikärakenteemme tekee meistä eläväisen ja dynaamisen perheiden kunnan. Kuntamme työyhteisö on pidetty, ja meillä on hyvä ja kannustava henki. Hae mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!


Osoite: Tupostie 4, 91800 Tyrnävä

Rekommenderade jobb