Ruokapalveluesimies - Karleby stad

Ruokapalveluesimies

Kokkolan kaupungin puhtaus- ja ruokapalvelussa on haettavana kokoaikainen ruokapalveluesimiehen työsuhde. Tehtävä sijoittuu Halkokarin koulun aluekeittiöön. Työaika voi vaihdella klo 6.00 - 16:00 välillä, työvuorolistan mukaan. Ruokaa valmistetaan Halkokarin koululla oman talon lisäksi myös neljälle pienemmälle palvelukeittiölle. Oman talon lounas annosmäärä on n. 400 annosta ja lähtevät n. 250 annosta. Palvelukeittiöille valmistetaan myös välipalat. Esimies vastaa toiminnan organisoinnista ja johtamisesta keittiöllä. Lisäksi hän vastaa mm. elintarviketilauksista ja omavalvonnan toteutumisesta. Esimies tekee kokin tehtäviä, keittiössä työskentelee lisäksi dieettikokki ja kaksi ruokapalvelutyöntekijää.
Työsuhde alkaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 38,75 h/viikko. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Ruokapalveluesimiehen kelpoisuusedellytyksenä on Restonomitutkinto, tai vastaava suurtalousalan esimiestutkinto, kokemus suurtalousalalta, hygieniapassi sekä hyvä tietotekniikan perusosaaminen.

Valintaperusteena on muodollinen pätevyys, työkokemus ja haastattelut.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työntekijän on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksytty työterveyshuollon työhöntulotodistus ja huumetesti.

Toivomme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme ammattitaidon lisäksi kehittämis- ja palveluhenkisyyttä, sitoutumista työnantajan arvoihin ja myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö-, ja asiakaspalvelutaitoja.

Lähetä hakemuksesi 30.6.2019 klo: 18:00 mennessä alla olevan linkin kautta.

Työnantaja pidättää oikeuden rekrytointeja koskeviin muutoksiin.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Maija Vasalampi p. 044 7809248 maija.vasalampi@kokkola.fi

Kokkolan kaupunki, Puhtaus- ja ruokapalvelut
Osoite: Halkokarintie 20, 67300 Kokkola

Merellinen, kasvava ja kehittyvä Kokkola on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus. Lähes 50 000 asukkaan kaupunki tarjoaa monipuoliset asumisolosuhteet, kattavat peruspalvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä erinomaiset mahdollisuudet koulutukseen ja vapaa-ajanviettoon.

Tutustu työnantajaan