Ruokapalvelujen sijaisuudet - Liperin kunta

Ruokapalvelujen sijaisuudet

Etsimme jatkuvasti ruokapalvelutyöntekijöitä tarpeesta riippuen eripituisiin sijaisuuksiin Liperin kunnan alueelle. Keittiömme sijaitsevat Liperissä, Ylämyllyllä ja Viinijärvellä.

Sijaisilta edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta tai alan opintoja sekä mielellään aikaisempaa työkokemusta ruokapalvelualan tehtävistä. Eduksi katsomme valmiudet opetella kokin tehtäviä.

Haastattelemme kaikki soveltuvat hakijat ja pohdimme yhdessä juuri sinulle sopivat vaihtoehdot sijaisuuksiin liittyen. Muistathan myös, että lyhytaikasetkin sijaisuudet voivat olla reitti vakinaisen työsuhteen löytymiselle. Ole siis rohkeasti yhteydessä meihin, jos työt ruokapalvelujen parissa kiinnostavat!

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Rekrytointikoordinaattori
Katariina Kaskes
puh. 050 477 8433
katariina.kaskes@liperi.fi

Liperin kunta
Osoite: Liperi

Liperi on kolmen taajaman ja noin 13 000 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperi on viihtyisä asuinkunta, jossa on hyvät liikenneyhteydet lähialueen kaupunkeihin ja kauemmaksikin vaikkapa lentäen.
Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!

Tutustu työnantajaan