Ruokapalvelun sijaisuudet

WinNovassa on ajoittain tarvetta lyhyisiin ja pitempiaikaisiin ruokapalvelutyöntekijöiden sijaisuuksiin eri toimipisteissä (Pori, Rauma ja Ulvila). Haemme tätä kautta henkilöitä, joille voimme tarpeen tullen ilmoittaa avoimista sijaisuuksistamme. Sijaisuudet voivat olla joko kokoaika- tai osa-aikatyötä. Katso lisätietoja Winnovasta osoitteesta www.winnova.fi.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Ensimmäisellä kerralla järjestelmä vaatii rekisteröitymisen. Pääset päivittämään tietojasi myöhemmin kirjautumalla uudestaan järjestelmään. Käytämme sähköiseen hakemukseen kirjattuja tietoja etsiessämme sopivia hakijoita avoinna oleviin tehtäviin. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia tietoja.

Haastatteluun kutsuttaessa ota mukaasi alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi.

Lisätietoja

http://www.winnova.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja sijaisrekrytoinnista antaa henkilöstöpäällikkö Elisa Vahteristo, elisa.vahteristo@winnova.fi tai puh. 044 455 7305 ja ruokapalvelun työtehtävistä ruokapalvelukoordinaattori Sinikka Heino, sinikka.heino@winnova.fi tai puh. 044 455 7397.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova
Osoite: Pori, Rauma, Ulvila

WinNova on monialainen ammatillinen oppilaitos, jolla on tutkintoon johtavaa koulutusta perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin sekä laaja valikoima ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta. WinNova toimii mm. Raumalla, Porissa, Laitilassa ja Ulvilassa. Henkilöstöä WinNovassa on yhteensä noin 570.