Ruokapalvelut avoin hakemus

Voit jättää avoimen hakemuksen, mikäli et löytänyt itseäsi kiinnostavaa työpaikkaa tällä hetkellä avoimista työpaikoista. Jos sopivia työtehtäviä tulee tarjolle, olemme sinuun yhteydessä.

Haemme joukkoomme ammattitaitoisia ja työstään innostuvia tekijöitä ruokapalvelutyöntekijöitä ja kokkeja. Työtehtävästä riippuen hakijoilta odotetaan soveltuvaa alan koulutusta sekä työkokemuksen kautta hankittua osaamista alan työtehtävistä. Etsimämme työntekijät ovat vastuuntuntoisia, laadukkaaseen työhön ja hyväntuuliseen palveluasenteeseen sitoutuneita henkilöitä. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta ja asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Lisätietoja

http://www.saimaantukipalvelut.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja työtehtävistä saat Rekrystä, p. 040 154 8029 tai rekry@saimaantukipalvelut.fi

Saimaan Tukipalvelut Oy
Osoite: Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Taipalsaari

Saimaan Tukipalvelut Oy on eteläkarjalainen Lappeenranta-konserniin kuuluva kunnallinen osakeyhtiö. Yhtiö tarjoaa ruoka-, puhtaus- ja tekstiilipalveluja, kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja sekä muita vastaavia tukipalveluja lähinnä omistajilleen. Yhtiön mission mukaisesti omistaja-asiakkaille tarjotaan palvelukokonaisuuksia asiakaslähtöisesti, joustavasti ja taloudellisesti.