Ruokapalvelutyöntekijä - Keravan kaupunki

Ruokapalvelutyöntekijä - Keravan kaupunki

Tule mukaan iloiseen ja osaavaan joukkoomme!

Haemme ruokapalvelutyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Ravintokeskukseen, joka valmistaa ruokaa päiväkotien, koulun ja kokopäivähoidon asiakkaille. Keittiö on auki jokaisena vuoden päivänä. Viikkotyöaika on 38,75 h / viikko ja päivittäinen työaika vaihtelee klo 6.00-17.00 välillä. Työtä tehdään myös viikonloppuisin.

Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. salaatin valmistusta, ruoan esivalmistelua ja kokin apulaisena toimimista, elintarvikekuormien purkamista, astiahuoltoa sekä omavalvontaan ja puhtaanapitoon liittyviä tehtäviä.

Edellytämme hakijalta mm. vähintään kaksivuotista keittiöalan ammattikoulutusta, mielellään kokin koulutusta, työkokemusta suurkeittiöalalta, erityisruokavalioiden tuntemista, hygieniapassia, hyvää suomen kielen taitoa, Atk-taitoja

Työ alkaa 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.5.2020. Mahdollisesti työ jatkuu pidempään.
Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus soveltuvuudestaan työskentelemään elintarvikehuoneistossa.

Toivomme, että jätät hakemuksesi sähköisesti rekrytointijärjestelmän kautta (www.kuntarekry.fi )
Koulu- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Ruokapalveluohjaaja Marja-Leena Hellgren, 040 3182477

Keravan kaupunki, Kaupunkitekniikka
Adress: Kerava

Kaupungin ruokapalveluista vastaa Keravan ateriapalvelut, joka on perustettu vuonna 1995. Siihen kuuluvat koulujen, päiväkotien ja terveyskeskuksen keittiöt. Yksikköä johtaa ruokapalvelupäällikkö. Keittiöt valmistavat n.7000 ateriaa päivässä. Keittiöhenkilökunta tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ja laadukkaita ateriapalveluja.

Mer om arbetsgivaren