Ruokapalvelutyöntekijä - Mikkelin kaupunki

Ruokapalvelutyöntekijä - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee ruokapalvelutyöntekijää vakituiseen tehtävään. Tehtävän alkusijoituspaikka on Rantakylän yhtenäiskoulu.

Ruokapalvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu koulun keittiöllä osittainen ruoanvalmistus, astiahuolto, asiakaspalvelu ja keittiön puhtaanapito. Tehtäviin kuuluu myös työskentely Rantakylän päiväkodin palvelukeittiössä sekä tarvittaessa ruoka- ja puhtauspalveluiden muissa työkohteissa. Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa tarvitaan hyvän peruskunnon lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta ja perustason atk-osaamista.

Kelpoisuutena tehtävään on ruokapalvelun 3 - vuotinen peruskoulutus tai tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä alan työkokemus ja suostumus oppisopimuskoulutukseen. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,75 h viikossa, päivittäinen työaika arkipäivisin noin klo 7.00 - 16.00 välillä.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto - ja työtodistukset.

Mikkelin ruoka - ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintoloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 150 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Läs mer

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Palveluesimies Inkeri Hokkanen
p. 044 794 5541,
inkeri.hokkanen (at) mikkeli.fi ja
palvelujohtaja Mia Hassinen,
p. 044 794 2262,
mia.hassinen (at) mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki, Konserni- ja elinvoimapalvelujen palvelualue, Ruoka- ja puhtauspalvelut
Adress: Vanhamäentie 2, 50600 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.
Mikkelin kaupungissa työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.
Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.
Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Mer om arbetsgivaren