Ruokapalvelutyöntekijä - Eurajoen kunta

Ruokapalvelutyöntekijä - Eurajoen kunta

Eurajoen kunnan tekninen lautakunta hakee ruokapalvelutyöntekijää teknisen keskuksen ruoka- ja toimitilapalveluihin. Ensisijainen toimipiste on palvelukeskus Jokisimpukan keittiö.
Jokisimpukan keittiö on valmistunut keväällä 2013. Keittiössä valmistetaan Jokisimpukan asukkaille ateriat vuoden jokaisena päivänä ympärivuorokautiseen tarpeeseen. Lisäksi keittiössä valmistetaan aterioita sosiaalitoimen ja vanhustenhuollon eri sidosryhmille. Kuukaudessa suoritteita tulee noin 11 000.

Ruokapalvelujen perustehtävänä on tuottaa hygieenisesti suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisesti suunniteltuja laadukkaita ateriakokonaisuuksia eri asiakasryhmien tarpeisiin.
Ruokapalvelutyöntekijän tehtäväkenttään kuuluu huolehtia laaja-alaisesti yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa keittiön toiminnasta työvuorojen mukaisesti.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla ravitsemisalan perustutkinto tai muu vastaava koulutus ja riittävä työkokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää vastuullista ja itsenäistä työotetta, hyvää erityisruokavalio- sekä hygienia-osaamista sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.
Työkokemus vanhusten ruokapalvelujen parissa katsotaan eduksi.

Toivotamme tervetulleeksi rempseään joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- sekä asiakaspalvelutaitoja.

Hakemukset 3.6.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi)

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin perusteella. Toimeen valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja rikostaustaote. Toimeen valitulle asetetaan 6 kk:n koeaika.

Läs mer

http://www.eurajoki.fi
http://www.eurajoki.fi

Ruokapalveluesimies Sirpa Virtanen puh. 044 312 4432 sirpa.virtanen@eurajoki.fi 23.5.2019 asti ja tämän jälkeen Tiina Karlsson puh. 044 431 2650

Eurajoen kunta, Tekninen toimi, Ruoka- ja toimitilat
Adress: Kalliotie 5, 27100 Eurajoki

Eurajoki on n. 9300 asukkaan merenrantakunta Satakunnassa. OL 3 rakentamisen myötä Eurajoesta on tullut asukaslukuun suhteutettuna Suomen kansainvälisin kunta.
Eurajoki haluaa pysyä vetovoimaisena kuntana ja päämääränä onkin huolehtia kunnan elinvoimaisuudesta ja kuntalaisten hyvinvoinnista. Viihtyisä ja rauhallinen elinympäristö tarjoaa monipuolisia asumisvaihtoehtoja lyhyiden välimatkojen päässä.

Mer om arbetsgivaren