Ruokapalvelutyöntekijä - Lieksan kaupunki

Ruokapalvelutyöntekijä

Lieksan kaupungin ruokahuollossa avautuu ruokapalvelutyöntekijän määräaikainen työsuhde(sijaisuus) ajalle 5.8.2019- 2.6.2020. Työ suoritetaan tuotantokeittiössä ja mahdollisessa jakelukeittiössä. Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviä ovat mm. ruoanvalmistus, pakkaus, astiahuolto, asiakaspalvelu ja puhtaanapito.

Tarjoamme valitulle:
- reippaan, kehittyvä työyhteisön, paljon työtä ja mukavia työkavereita
- sopimuksen mukaisen kuukausipalkan
- Lieksan kaupungin henkilöstöedut

Ennen työn aloittamista valitun henkilön tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan sekä salmonellatodistus. Kouluissa ja päiväkodeissa työskenteleviltä vaaditaan lain mukainen rikostaustaote (504/2002).

Hakijalta toivomme:
- vastuullisuutta ja valmiutta oppia työpaikan toimintatavat
- ruoanvalmistuksen osaamista
- catering - alan perustutkinto tai vastaava aikaisempi koulutus(ruokapalvelun kouluasteen ammattitutkinto) ja hygieniaosaaminen on todistettu
- oman auton käyttömahdollisuus suotavaa

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Lisätietoja antaa ruokahuoltopäällikkö Mervi Liiten, p. 040 1044 015 tai sähköposti mervi.liiten(at)lieksa.fi
Hakemukset www.kuntarekry.fi tai postitse Lieksan kaupunki, pl 41, 81701 Lieksa. Hakuaika päättyy 18.7.2019 klo 15.00.

Lieksan kaupunki, Hyvinvointi, Ruokahuolto
Osoite: Oravatie 1, 81720 Lieksa

Lieksa on noin 11.500 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.
Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 460 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus.
Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!
Lieksa – Energinen ja rohkea menestyjä!

Tutustu työnantajaan