Ruokapalvelutyöntekijä - Nurmeksen kaupunki

Ruokapalvelutyöntekijä

Nurmeksessa kaikki ruoanvalmistus on keskitetty Kyrölän tuotantokeittiöön, jossa valmistamme noin 1200 ateriaa päivässä. Asiakkaamme ovat päiväkoti-ikäisistä ikäihmisiin. Lisäksi toimimme kolmessa palvelukeittiössä, kouluilla ja terveyskeskuksessa.

Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat ruoanvalmistus, omavalvonta, asiakaspalvelu, puhtaanapito ja muut ammattikeittiön työtehtävät. Suosimme työnkiertoa, joten työskentely palvelukeittiöissä on myös mahdollista.

Kelpoisuusehtona on kokin koulutus tai muu soveltuva ravintola- ja catering-alan koulutus. Eduksi katsotaan kokemus erilaisista ammattikeittiön työtehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hygieniapassia. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Toivomme etsimältämme henkilöltä joustavuutta sekä kehittävää ja aktiivista työotetta. Odotamme myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä erityisruokavalio-osaamista ja ammattikeittiön IT-taitoja.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tehtävään haetaan sähköisesti 30.7.2019 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakulomakkeeseen on tallennettava kaikki se työkokemus ja koulutus, johon hakija haluaa työtä hakiessaan viitata.

Hakijan tulee esittää haastattelun yhteydessä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Valitun tulee toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus soveltuvuudestaan tehtävään.
Hänen tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 perusteella vaadittava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saamisesta.
Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Ruokapalvelupäällikkö Maarit Hoffrén
puh. 04010 45715
maarit.hoffren@nurmes.fi
www.nurmes.fi

Ruokapalvelut, Kyrölän tuotantokeittiö
Osoite: Kallionkatu 1, 75500 Nurmes

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin!
Nurmes on noin 8000 asukkaan kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan