Ruokapalvelutyöntekijä - Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

Ruokapalvelutyöntekijä

Haemme ruokapalvelutyöntekijää 7.1.2020 alkavaan vakituiseen kokoaikaiseen tehtävään Porin Tiedepuiston Kampukselle.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Työtehtäviin kuuluu eritysruokavalioiden- ja suurtalouden aterioiden valmistus, asiakaspalvelu, kassatoiminta, kahvituksia, astiahuolto ja ammattikeittiöön kuuluvat kaikki työt.

Tehtävä edellyttää keittäjän, suurtalouskokin tai laitoskeittäjän koulutusta. Tehtävään hakijalta vaaditaan voimassa olevaa hygienia-passia. Työkokemus ja hyvä suomen kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun henkilön tulee esittää vaadittavat selvitykset rikostaustaote, huumetesti, työhöntulotarkastus ja hakijan luotettavuuden tarkistaminen.

Lisätietoja

http://www.winnova.fi

Tutustu työnantajaan

Sinikka Heino
p. 044 455 7379, sinikka.heino(at)winnova.fi

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Yhteiset palvelut, 61235000 Ruokapalvelut
Osoite: Tiedepuisto 3, 28600 Pori

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä.

WinNovan työelämälle suunnatuissa palveluissa yhdistyvät ammatillisen koulutuksen vahva osaaminen sekä pitkäaikainen kokemus yrityksille ja julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista koulutus- ja kehittämispalveluista.