Ruokapalvelutyöntekijä

Haemme ruokapalvelutyöntekijää 30.12.2019 alkavaan vakituiseen kokoaikaiseen tehtävään Ulvilan opiskelijaravintola Metsätähteen ( Metsäopisto).

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Työaika pääsääntöisesti ma -pe klo 6:00 - 17:00 välillä.

Työtehtäviin kuuluu eritysruokavalioiden- ja suurtalouden aterioiden valmistus, asiakaspalvelu, kassatoiminta, tietokoneella työskentelyä, kahvituksia, astiahuolto ja ammattikeittiöön kuuluvat kaikki työt.

Tehtävä edellyttää keittäjän, suurtalouskokin tai laitoskeittäjän koulutusta. Tehtävään hakijalta vaaditaan voimassa olevaa hygienia-passia. Työkokemus ja hyvä suomen kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun henkilön tulee esittää vaadittavat selvitykset rikostaustaote, huumetesti, työhöntulotarkastus ja hakijan luotettavuuden tarkistaminen.

Lisätietoja

http://www.winnova.fi

Tutustu työnantajaan

Sinikka Heino
p. 044 455 7379, sinikka.heino(at)winnova.fi

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Yhteiset palvelut, 61235000 Ruokapalvelut
Osoite: Sahalahdentie 57, 29340 Kullaa

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä.

WinNovan työelämälle suunnatuissa palveluissa yhdistyvät ammatillisen koulutuksen vahva osaaminen sekä pitkäaikainen kokemus yrityksille ja julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista koulutus- ja kehittämispalveluista.