Tarvitsemme ruokapalvelutyöntekijöitä lyhyt- ja pidempiaikaisiin työsuhteisiin, sijaisuuksien kestot ovat yhdestä päivästä useampaan kuukauteen. Tehtävät ovat ruokapalvelujen asiakaspalvelu- ja ruoanvalmistus- sekä niihin liittyviä muita keittiötehtäviä hoiva-, koulu- ja päiväkotiaterioita tuottavissa keittiöissä Raision kaupungin alueella.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus suomen kielellä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi ja ilmoittaudu sijaisrekisteriimme. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Raision kaupunki on savuton työpaikka. Ilmoita hakemuksessa milloin olet käytettävissä sekä päivitä tietoja tarvittaessa.

Edellytämme alan ammatillista koulutusta tai kokemusta suurkeittiötyöskentelystä, erikoisruokavalio-osaamista, hygieniapassia, ajantasaista salmonellatodistusta, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja, valmiuksia tietojärjestelmien käyttöön, sekä suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa. Joidenkin tehtävien hoitaminen edellyttää B-luokan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työpäivän aikana.

Lisätietoja

http://www.raisio.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Ruokapalvelupäällikkö Mervi Heinonen, p. 040 523 2496, mervi.heinonen@raisio.fi

Raision kaupunki, Tekninen keskus, Tilapalvelut, Ruokapalvelut
Osoite: Nallinkatu 2, 21200 Raisio

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla. Tervetuloa!

Ruokapalvelujen tehtävänä on tuottaa asiakkaille ravitsemuksellisesti laadukkaita ja monipuolisia ateriapalveluja, jotka edistävät eri-ikäisten asiakkaiden hyvinvointia Raision kaupungin kouluissa, päiväkodeissa, palvelutaloissa ja henkilöstöravintolassa. Tervetuloa joukkoomme!