Haemme ruokapalvelutyöntekijää Riverian Peltolan toimipisteeseen. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 26.10.2020 - 31.5.2021. Työpiste sijaitsee pian valmistuvassa Riveria-talossa, jossa on uusi ja nykyaikainen ammattikeittiö.

Edellytämme soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa keittiöalalta sekä laajaa alan työkokemusta suurkeittiössä työskentelystä sekä asiakaspalvelutehtävistä. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ihmisläheistä työotetta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ravitsemispalveluesimies Tuula Nevalainen, p. 050 577 7452, tuula.nevalainen@riveria.fi.

Riveria, Oppilaitospalvelut
Osoite: Peltolankatu 4, 80220 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.

Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 740. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.