Ruokapalvelutyöntekijä

Nurmeksessa ruoanvalmistus on keskitetty kahteen tuotantokeittiöön. Kyrölän tuotantokeittiössä Nurmeksessa valmistamme noin 1200 ateriaa päivässä ja koulukeskuksen tuotantokeittiössä Valtimolla valmistamme noin 450 ateriaa päivässä. Asiakkaamme ovat päiväkoti-ikäisistä ikäihmisiin. Lisäksi toimimme Nurmeksessa kolmessa palvelukeittiössä, kouluilla ja terveyskeskuksessa.

Haemme ruokapalvelutyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat ruoanvalmistus, omavalvonta, asiakaspalvelu, puhtaanapito ja muut ammattikeittiön työtehtävät. Ensisijainen työpaikka on Kyrölän tuotantokeittiössä Nurmeksessa. Suosimme ruokapalveluissa työnkiertoa, joten työskentely Koulukeskuksen keittiöllä Valtimolla tai palvelukeittiöissä Nurmeksessa on myös mahdollista.

Kelpoisuusehtona on kokin koulutus tai muu soveltuva ravintola- ja catering-alan koulutus. Eduksi katsotaan kokemus erilaisista ammattikeittiön työtehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hygieniapassia. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Toivomme etsimältämme henkilöltä joustavuutta, kehittävää ja aktiivista työotetta. Odotamme myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä ammattikeittiön IT -taitoja.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES: n mukaan.

Tehtävään haetaan sähköisesti 24.1.2021 klo.15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakulomakkeeseen on tallennettava kaikki se työkokemus ja koulutus, johon hakija haluaa työtä hakiessaan viitata.

Hakijan tulee esittää haastattelun yhteydessä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Valitun tulee toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus soveltuvuudestaan tehtävään. Hänen tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 perusteella vaadittava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.nurmes.fi

Tutustu työnantajaan

Maarit Hoffren, puh. 040 104 5715 tai maarit.hoffren@nurmes.fi

Nurmeksen kaupunki, ruokapalvelut
Osoite: Kallionkatu 1, 75500 Nurmes

Nurmeksen kaupunki ja Valtimon kunta yhdistyvät 1.1.2020. Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on ihmisen kokoinen kaupunki Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.