Ruokapalvelutyöntekijä

Haemme kesätyöntekijöitä Kaarean sairaalakeittiöön Saloon. Keittiömme valmistaa noin 850 ateriaa päivässä, palvellen viikon jokaisena päivänä. Kesätyössä huolehdit keittiön avustavista työtehtävistä kuten astiahuollosta, ruuanjaosta ja pakkauksesta.

Toivomme sinulta kiinnostusta keittiötyöhön sekä hygieniapassia. Kokemus keittiötyöstä on eduksi.
Voit suorittaa meillä myös alan opiskeluun liittyviä harjoittelujaksoja. Olethan oma-aloitteinen, sosiaalinen, pidät vauhdikkaasta työstä ja vaihtelevista tilanteista. Ennen kesälomakautta sekä sen jälkeen sinulla on myös mahdollisuus työskennellä kohteessa keikkaluontoisesti.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan yhdessä Sinun kanssasi. Se tarkoittaa parempaa ruokaa, siivousta ja kunnossapitopalveluita, sekä parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa. Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat meille energiaa ja luovat kohtaamisia.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Anne Tuusa: anne.tuusa@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Salo, 24130 Salo

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Lue minkälaista meillä on kaarea.fi/meille-toihin/referenssitarinoita

Kaarea Oy - Rökfri arbetsplats