Ruokapalvelutyöntekijä

Servican palvelualue 2 hakee Eteläiselle monipalvelualueelle ruokapalvelun ammattilaista työskentelemään ruokapalvelutyöntekijän tehtävään Minna Canthin koulun tuotantokeittiöön. Työaika on 37,50 h/vko ja työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Hakijalta edellytämme ruokapalvelun perustutkintoa, hyvää suullista ja kirjallista Suomen kielen taitoa sekä valmiutta siirtyä tarvittaessa toiseen tuotanto- tai palvelukeittiöön . Tehtävä vaatii vahvaa osaamista ja kokemusta tuotantokeittiön erilaisista tehtävistä. Tehtävät sisältävät mm. salaattien, välipalojen valmistusta ja astiahuoltotehtäviä sekä 1,5 h/pv laitoshuollon tehtäviä.

Arvostamme vastuullista ja asiakaslähtöistä toimintatapaa, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.


Lisätietoja

http://www.servica.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/servica/

Tutustu työnantajaan

Anja Korhonen palvelupäällikkö puh. 044 4261 102, anja.sofia.korhonen@servica.fi
Pirkko Petjala alue-esimies puh. 044 4260 783, pirkko.petjala@servica.fi

Servica, Palvelualue 2
Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa

Servica Oy on suuri ja luotettava toimija, joka tuottaa omistaja-asiakkailleen laadukkaat ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Meillä työskentelee noin 1 200 ammattihenkilöä. Vuoden 2020 liikevaihto oli 97 M€. Omistajiamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Kiinteistö-KYS Oy, Kiinteistö Oy Mustinlampi, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, Vaalijalan kuntayhtymä, Istekki Oy, Savonia ammattikorkeakoulu, Savon koulutuskuntayhtymä, Niiralan Kulma Oy, Kuopion Vesi Oy, Pieksämäen kaupunki, Siilinjärven kunta, Pielaveden kunta, Rautalammin kunta, Leppävirran kunta, Tuusniemen kunta, Vesannon kunta, Suonenjoen kaupunki, Varkauden kaupunki, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä ja Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300.

Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.

Suggested jobs