Ruokapalvelutyöntekijä

Haemme ruokapalvelutyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat ruoanvalmistus, omavalvonta, asiakaspalvelu, puhtaanapito ja muut ammattikeittiön työtehtävät. Ensisijainen työpaikka on koulukeskuksen tuotantokeittiöllä Valtimolla. Suosimme ruokapalveluissa työnkiertoa, joten työskentely Kyrölän tuotantokeittiössä tai palvelukeittiöissä Nurmeksessa on myös mahdollista.

Kelpoisuusehtona on kokin koulutus tai muu soveltuva ravintola- ja catering-alan koulutus. Eduksi katsotaan kokemus erilaisista ammattikeittiön työtehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hygieniapassia. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Toivomme etsimältämme henkilöltä joustavuutta, kehittävää ja aktiivista työotetta. Odotamme myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä ammattikeittiön IT -taitoja.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES: n mukaan.

Tehtävään haetaan sähköisesti 18.4.2021 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakulomakkeeseen on tallennettava kaikki se työkokemus ja koulutus, johon hakija haluaa työtä hakiessaan viitata.

Hakijan tulee esittää haastattelun yhteydessä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Valitun tulee toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus soveltuvuudestaan tehtävään. Hänen tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 perusteella vaadittava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Ruokapalvelupäällikkö Maarit Hoffrén
puh. 040 104 5715
maarit.hoffren@nurmes.fi
www.nurmes.fi

Nurmeksen kaupunki, Elinvoimapalvelut
Osoite: Sepänkatu 8, 75700 Valtimo

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on noin 9 500 asukkaan kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.

Suggested jobs