Ruokapalvelutyöntekijä

Haemme ruokapalvelutyöntekijää Kirkkokadun koulun palvelukeittiöön osa-aikaiseen (5 h/pv), vakituiseen työsuhteeseen. Palvelukeittiössä ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, puhtaanapito sekä jonkin verran ruoanvalmistustehtäviä. Koulujen loma-aikoina hänellä tulee olla valmius työskennellä myös Kyrölän tuotantokeittiössä.

Kelpoisuusehtona on kokin koulutus tai muu soveltuva ravintola- ja catering-alan koulutus. Eduksi katsotaan kokemus erilaisista ammattikeittiön työtehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hygieniapassia. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Toivomme etsimältämme henkilöltä joustavuutta, kehittävää ja aktiivista työotetta. Odotamme myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä erityisruokavalio osaamista ja ammattikeittiön IT -taitoja.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES: n mukaan.

Tehtävään haetaan sähköisesti 18.4.2021 klo.15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakulomakkeeseen on tallennettava kaikki se työkokemus ja koulutus, johon hakija haluaa työtä hakiessaan viitata.

Hakijan tulee esittää haastattelun yhteydessä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Valitun tulee toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus soveltuvuudestaan tehtävään. Hänen tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 perusteella vaadittava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Ruokapalvelupäällikkö Maarit Hoffrén
puh. 040 104 5715
maarit.hoffren@nurmes.fi
www.nurmes.fi

Nurmeksen kaupunki, Elinvoimapalvelut
Osoite: Kirkkokatu 15, 75500 Nurmes

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on noin 9 500 asukkaan kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.

Suggested jobs