Ruokapalvelutyöntekijä - Kaarea Oy

Meille Kaareaan töihin?

Haemme ruokapalvelutekijää Kaarean sairaalakeittiöön Uuteenkaupunkiin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa ruokapalvelutyöntekijää keittiöömme. Edellytämme sinulta työkokemusta keittiön avustavista töistä sekä astiahuollosta.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta avustavista keittiötehtävistä, hyvää tuotetuntemusta ja Catering-alan koulutusta. Aikaisempi kokemus monipuolisten keittiötöiden tekemisestä katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssäsi välttämätön. Eduksesi katsomme hyvät ATK-taidot. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyötaitoja. Menestyminen työssä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat jaksamista ja rytmittävät päivää. Kokkimme ja ruokapalvelutyöntekijämme valmistavat päivittäin satoja aterioita. Mikä onkaan parempaa kuin antaa mahdollisuus pysähtyä nauttimaan yhteisestä ateriahetkestä?

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan sinun kanssasi. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Sari Karanko; sari.karanko@kaarea.fi tai arkisin klo 14-16 puh: 050 411 4248

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Lue minkälaista meillä on kaarea.fi/meille-toihin/referenssitarinoita


Osoite: Uusikaupunki, 23500 Uusikaupunki
Kaarea Oy - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb