Ruokapalvelutyöntekijä - Valkeakosken kaupunki

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

KAHTA RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ (vakanssit 20536 ja 70067)

Ruokapalvelutyöntekijöiden avoimet vakanssit ovat kokopäivähoitolaitosten keskuskeittiö Sampossa. Kelpoisuusehtona on suurtalouden tai catering-alan perustutkinto tai muu vastaava koulutus sekä kokemusta suurkeittiötyöstä.

Edellytämme asiakaspalvelutaitoja, ongelman ratkaisukykyä, joustavuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteellisuutta. Lisäksi hakijalla pitää olla valmius ja into tehdä suurtalouskokin sijaisuuksia keittiössä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Työaika on 38,15 h/viikossa. Puolen tunnin päivittäinen lepoaika ei kuulu työaikaan.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat opinto- ja työtodistusjäljennökset on toimitettava 28.6.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesi sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 366136) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski. Kuoreen tulee selvästi merkitä mitä työtä haetaan.

Lisätietoja antavat sähköpostitse ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Raija-Leena Mäkinen (raija-leena.makinen@valkeakoski.fi) ja ruokapalvelutyönjohtaja Outi Ruohonen (outi.ruohonen@valkeakoski.fi).

Valkeakoskella 26.5.2021
Tekninen keskus

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat sähköpostitse ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Raija-Leena Mäkinen (raija-leena.makinen@valkeakoski.fi) ja ruokapalvelutyönjohtaja Outi Ruohonen (outi.ruohonen@valkeakoski.fi).

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Tekninen keskus, Ruoka- ja siivouspalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Teollisuustie 12, 37600 Valkeakoski

Rekommenderade jobb