test
Ruokapalvelutyöntekijä - Kaarea Oy

Haemme kesätyöntekijöitä Kaarean sairaalakeittiöön Turkuun. Keittiömme palvelee viikon jokaisena päivänä. Työ sisältää keittiön avustavia työtehtäviä kuten astiahuoltoa, ruuanjakoa ja pakkausta.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta keittiötyöstä sekä hygieniapassia. Voit suorittaa meillä myös alan opiskeluun liittyviä harjoittelujaksoja. Olethan oma-aloitteinen, sosiaalinen, pidät vauhdikkaasta työstä ja vaihtelevista tilanteista. Ennen kesälomakautta sekä sen jälkeen sinulla on myös mahdollisuus työskennellä kohteessa keikkaluontoisesti.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan yhdessä Sinun kanssasi. Se tarkoittaa parempaa ruokaa, siivousta ja kunnossapitopalveluita, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa. Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat meille energiaa ja luovat kohtaamisia.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!
Hae tehtävää sähköisesti.
Työpaikka on savuton.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse palveluesimies Sanna Lainela; sanna.lainela@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20520 Turku
Kaarea Oy - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb