test
Ruokapalvelutyöntekijä - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin keittiö Kontio hakee ruokapalvelutyöntekijää eri mittaisiin sijaisuuksiin huolehtimaan keittiön perustehtävistä (aterian valmistaminen, asiakaspalvelu, astiahuolto, siivoustehtävät). Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Kelpoisuusedellytyksenä on ruokapalvelualan perustutkinto tai vastaava aiempi koulutus, kokemusta ruokapalvelun tehtävistä sekä hygieniapassi. Työ on jaksotyötä ja sisältää viikonlopputyötä.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Täytettyäsi hakemuksen varaa haastatteluaika ruokapalveluesimien Sirpa Maliselta puh. 040 330 4414. Sijaishaku on jatkuva ja voimassa 28.2.2022 klo 15 saakka.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Tekninen toimialue, Tilakeskus

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb