Skip to main content
test

Omnia hakee ruokapalvelutyöntekijää määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 6.9.2022 - 31.5.2023.

Ruokapalvelutyöntekijä toimii astiahuollossa, avustaa lounaan valmistuksessa sekä linjaston ja vitriinin täydentämisessä, huolehtii nimetyistä omavalvonta- ja puhtaanapitotehtävistä, osallistuu tavaroiden vastaanottoon ja varastointiin sekä avustaa päättäjäiskahvituksissa. Lisäksi tehtäviin kuuluu opiskelijakahvion hoitaminen iltavuorossa sisältäen kassavastuun, rahansiirron ja tilitykset.

Tehtävässä edellytetään ravintola- tai suurkeittiöalan perustutkintoa, riittävää kokemusta suurkeittiöstä ja hygieniapassia. Kahvilan hoito edellyttää kassankäytön hallintaa, hyvää tiimi- ja asiakaspalvelutaitoa sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Lisäksi edellytetään kokemusta monikulttuurisesta työyhteisöstä, mahdollisuutta työskennellä eri toimipisteissä tarpeen mukaan sekä mahdollisuutta työskennellä myös iltavuorossa.

Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu). Työterveyshuollon hoitaa Suomen Terveystalo Oy.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tarja Hämäläinen, p. 046 851 5194

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Upseerinkatu 11, 02600 Espoo
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb