Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijä - Naantalin kaupunki

Työtehtäviin Aurinkokodissa kuuluvat ateriapalveluiden hoitaminen itsenäisesti; aamupalojen ja päiväkahvien sekä mahdollisten tilaustarjoilujen valmistus ja tarjolle laitto, tarvittavien raaka-aine- ja tarviketilausten teko ja vastaanotto, valmiina tulevien lounaiden tarjolle laitto, astiahuolto, keittiön puhtaanapito sekä omavalvontatehtävät.
Yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot korostuvat toimiessa erilaisten asiakkaiden ja moniammatillisten verkostojen kanssa, joten odotamme Sinulta erilaisuuden kohtaamisen taitoa ja yhdessä tekeminen sujuu Sinulta luontevasti. Tarjoamme Sinulle keittiötyön, jossa mikään päivä ei ole samanlainen ja rennon työyhteisön tuen.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalvelujen johtaja Pia Korpela
pia.korpela@naantali.fi
040-655 2070
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali

Lisätietoja

Aurinkokoti

Aurinkoinen Naantali on vastuullisesti kehittyvä, uudistuva ja perheystävällinen. Asukkaiden hyvinvointi sekä yrittäjyys ovat meille tärkeitä. Ja työnantajana huolehdimme työntekijöistämme! Panostamme osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin.

Naantalin kaupunki työllistää vuonna 2022 noin 1300 kunta-alan ammattilaista ja vuodesta 2023 alkaen noin 850 työntekijää. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat positiivisuus, uudistuminen, vastuullisuus ja luottamus.


Osoite: Myllynkiventie 5, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb