Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijä - Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle - Pistetään yhdessä hihat heilumaan!

Haemme ruokapalvelutyöntekijää Kaarean Kupittaan kouluun, Puolukkatien keittiöön Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Työtä on 25 tuntia viikossa. Palvelemme asiakkaitamme aamupainotteisesti koulun aukioloaikojen mukaan, joten viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita.

Työssäsi huolehdit keittiön avustavista työtehtävistä kuten ruuanjaosta, esille laitosta ja astiahuollosta, sekä aurinkoisesta asiakaspalvelusta.

Toivomme sinulta innostunutta otetta ja kiinnostusta keittiötyöhön sekä hygieniapassia. Kokemus keittiötyöstä on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme uuden henkilön aina työtehtäviin. Tärkeintä on, että omaat tehtävään sopivan asenteen. Olet oma-aloitteinen, sosiaalinen, pidät vauhdikkaasta työstä ja vaihtelevista tilanteista.

Kaarea on kehittyvä työpaikka, jossa ihminen on keskiössä. Meillä tehdään töitä yhdessä, paremmin ja sydämellä

Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Palkkaus AvainTes palkkaryhmä RUD ja mahdolliset kokemuslisät. Työehtosopimuksemme vuosilomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaita.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä, työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja hae paikkaa!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesihenkilö Kirsi Rautala; kirsi.rautala@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Kaarea Oy tuottaa tukipalveluita Varsinais-Suomessa hyvinvointialueen, kuntien ja kaupunkien tarpeisiin. Tarjoamme maistuvia aterioita, huolehdimme tilojen puhtaudesta sekä kiinteistöjen kunnossapidosta lähes 900 ammattilaisen voimin.


Osoite: Turku, 20720 Turku
Kaarea Oy - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb