Ruokapalvelutyöntekijä

Hakuaikaa on jatkettu 30.9.2020 saakka. Aiemmassa 12.8.2020 päättyneessä haussa mukana olleet hakemukset huomioidaan jatkohaussa.

Haemme työyhteisöömme seitsemän (7) ruokapalvelutyöntekijää ravitsemus- ja laitoshuoltoon Kajaanin alueelle, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävässä osallistut keittiön päivittäiseen toimintaan sekä asiakaspalvelutehtäviin. Tehtäviin kuuluu muun muassa salaattien ja lisukkeiden valmistamista, keskitetyn jakelun, puhtaanapidon ja astiahuollon tehtäviä. Lisäksi tehtävässäsi pääset osallistumaan myös ruokasalityöskentelyyn ja kassatyöskentelyyn. Osaat toimia tarvittaessa myös kokin tehtävissä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä työkokemusta ja asiakaspalvelu osaamista. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta joustaa työtehtävissä tarpeen vaatiessa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn. Tarvittaessa työyksikkösi voi vaihdella. Ruokapalvelutyöntekijä työskentelee keskussairaalan, pääterveysaseman valmistuskeittiöissä tai Hoitokoti Toppilan sekä Vuolijoen palvelukeittiössä.

Kelpoisuusvaatimuksena ruokapalvelutyöntekijän toimeen on cateringalan perustutkinto tai vastaava aiempi tutkinto ja hygieniapassi.

Katsomme eduksi jos ravitsemuspassi on suoritettuna.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan ravitsemus- ja laitoshuollon päällikkö Eila Heikkiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "7 ruokapalvelutyöntekijää"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tutustu työnantajaan
  • Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Sairaanhoidon palvelut, Ravintopalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • KAI-04-51-20
  • 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan
  • Kainuun soten tva:n mukainen
  • 11.9.2020 - 30.9.2020 15:00
  • KajaaniKainuu

Ravitsemus- ja laitoshuollon päällikkö Eila Heikkinen, eila.e.heikkinen@kainuu.fi, p. 044 797 0535 tai palveluesimies Minna Haverinen, minna.k.haverinen@kainuu.fi, p. 044 780 8982

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Sairaanhoidon palvelut, Ravintopalvelut
Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.