Ruokapalvelutyöntekijä, kesätyö

Oletko sinä etsimämme ruokapalvelutyöntekijä, jolla kesä rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Haemme ruokapalvelutyöntekijää kesätöihin Arkean Ulvilan tuotantokeittiöömme, jossa valmistamme keskimäärin 1200 ateriaa päivässä. Työ pitää sisällään mm. astiahuoltoa, keittiön muita avustavia tehtäviä sekä ruuan jakoa ja pakkausta. Kesätyön pituus on 1-3 kk ja se sijoittuu kesä-elokuulle 2020.

Eduksi katsomme keittiöpuolen tutkinnon ja aikaisemman työkokemusta alalta. Lisäksi toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta työotetta ja huolellisuutta. Tärkeintä on kuitenkin loistava asenne ja halu oppia uutta! Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Mikko Helin sähköpostitse mikko.helin@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: Ulvila, 28450 Vanha-ulvila

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.