Ruokapalvelutyöntekijä, kokki (keikkatyö) - Nurmijärven kunta

Ruokapalvelutyöntekijä, kokki (keikkatyö)

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö

Liikelaitos Aleksian

RUOKAPALVELUT TARJOAA

lyhytaikaisia sijaisuuksia alan ammattilaisille, opiskelijoille ja lisäksi myös alasta kiinnostuneille. Tarjoamme sijaisuuksia lyhyistä, päivän pituisista keikoista pidempiinkin ajanjaksoihin.

Keikkatyöhakemuksella voit ilmoittautua ruokapalveluiden sijaiseksi, eli keikkalaiseksi. Lähetettyäsi hakemuksen, otamme sinuun yhteyttä ja tarkennamme toiveitasi sekä sovimme mahdollisesta haastatteluajasta.

Aleksia ruokapalvelun toimipisteet eroavat toisistaan tehtäväsisällöiltään ja työtä on tarjolla vaihtelevasti.

Edellytämme hygieniapassia ja hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan keittiöalan peruskoulutus ja/tai työkokemusta keittiöalalta.

Lisätietoja saat rekrytoijalta, p. 040 317 2029, ruokarekry@nurmijarvi.fi.

Jos siis kaipaat töitä sekä uusia haasteita, ole hyvä ja täytä keikkatyöhakemus.

Odotamme hakemustasi!

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-856
  • 22.1.2019 - 31.12.2020 23:59
  • NurmijärviUusimaa

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.