Ruokapalvelutyöntekijä - Nurmijärven kunta

Ruokapalvelutyöntekijä

Nurmijärvi - positiivinen ilmiöHaemme Aleksia ruokapalveluihin
RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ
määräaikaiseen työsuhteeseen Mäntysalon koululle 5.8.-31.12.2019. Työ on kokopäivätyötä, viikkotyöajan ollessa 38,45 h.
Aleksia on Nurmijärven kunnan liikelaitos, jonka perustehtävänä on tarjota asiakaslähtöisiä palvelusopimuksiin perustuvia ruoka- ja siivouspalveluita. Mäntysalon koulun keittiö on valmistuskeittiö, jossa valmistetaan lounas Mäntysalon koulun oppilaille ja henkilökunnalle sekä seitsemälle muulle koululle tai päiväkodille. Ruoka-annoksia valmistetaan keittiöllä päivittäin n. 1200.
Työskentelet viiden ammattilaisen tiimissä ruokapalvelutyöntekijänä. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu salaatin ja välipalan valmistusta, asiakaspalvelua, välitystavaroiden pakkaamista, astiahuoltoa, keittiön siivoustehtäviä, kuormien vastaanottoa sekä omavalvonnan suorittamista.
Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aurinkoista ja hymyilevää palveluasennetta. Toivomme sinulla olevan halua palvella nuoria asiakkaita hektisessä ympäristössä ja kykyä mukautua eri työpisteisiin. Lisäksi edellytämme, että sinulla on hygieniapassi ja kykyä toimia itsenäisesti.
Eduksi katsomme osatutkinnon Catering-alan koulutuksesta ja työkokemuksen keittiöalalta.
Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa keittiön alue-esimies Päivi Tupala, paivi.tupala@nurmijarvi.fi.
Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta.
Hakuaika päättyy 26.7.2019 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.
Olemme savuton työpaikka.

  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4345
  • 8.7.2019 - 26.7.2019 15:00
  • NurmijärviUusimaa

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.
Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.
Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.
Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.
Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan