Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijä - Tusby kommun

Tuusula - tekemisen taidetta!

Tuusulan kunnan ruokapalvelut tuottavat vuosittain yhteensä yli 2 miljoonaa ateriaa kouluille, päiväkodeille ja terveyskeskuspotilaille. Ruokapalveluissa työskentelee noin 70 ravitsemisalan ammattilaista. Ruokaa valmistetaan neljässä valmistuskeittiössä.

Haemme osa-aikaista ruokapalvelutyöntekijää Jokelan alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen 10.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Määräaikainen tehtävä päättyy 4.6.2023. Työaika on 25 h/vko. Tämän hetkinen sijoituspisteesi olisi Lepolan koulu ja päiväkoti.

Ruokapalvelutyöntekijänä vastaat osaltasi päivittäisten ateriapalveluiden tuottamisesta toimipisteen asiakkaille. Tehtäviisi kuuluu mm. ruoan valmistaminen/kypsentäminen, lisäkkeiden ja välipalojen valmistaminen, astiahuoltoa sekä omavalvonnan mukaisia tehtäviä. Keittiössä työskentelee työparinasi toinen ruokapalvelutyöntekijä.

Kelpoisuusvaatimuksena on catering-alan perustutkinto tai muu vastaava alan koulutus. Lisäksi edellytämme ravitsemusalan työkokemusta, hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa ja terveyttä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan työnvaativuudenarvioinnin mukaisesti. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 22.5.2022 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa alue-esimies Sari Keihäs, p. 040 314 4494 tai sp. sari.keihas@tuusula.fi.

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa. Tuusulassa on töissä monen eri alan ammattilaisia ja sellaiseksi kehittyviä. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

alue-esimies Sari Keihäs, p. 040 314 4494 tai sp. sari.keihas@tuusula.fi.

Rekommenderade jobb