Ruokapalvelutyöntekijän sijaisuudet

Uudenkaupungin kaupungin ruokapalveluihin haetaan tarvittaessa työhön kutsuttavia ruokapalvelutyöntekijöitä (1-3) eri mittaisiin sijaisuuksiin.

Ruokapalvelutyöntekijät työskentelevät valmistus- ja palvelukeittiöissä erilaisissa avustavissa tehtävissä. Työvuorot voivat sisältää ilta- ja lauantaityötä.

Pätevyysvaatimuksena on catering-alan perustutkinto ja/tai riittävä työkokemus alalta sekä hygieniapassi. Arvostamme iloista mieltä, motivoitunutta otetta työhön kuin työhön ja autonkäyttömahdollisuutta.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Ruokapalveluesimies Titta Taipalus-Laine, puh. 040 635 2229 tai ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkö Helvi Hyrynsalmi, puh. 050 301 5478.
Hakemus tulee jättää sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta.

Uudenkaupungin kaupunki, Tekniset ja ympäristöpalvelut
Osoite: Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki

Uusikaupunki on voimakkaasti kehittyvä ja idylliltään ainutlaatuinen kaupunki, joka sijaitsee lounaisrannikolla Saaristomeren rannalla. Erinomaiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupungin palveluksessa on noin 1000 henkilöä. Kaupunki on savuton työpaikka. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!