Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijän sijaisuudet - Ruokolahden kunta

Kiinnostaako Sinua työ Ruokolahden kunnan ruoka- ja puhtauspalveluissa?

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkisiä osaajia eri pituisiin siivous- ja keittiötyön sijaisuuksiin.

Voit olla joko alalle opiskeleva, jo valmistunut tai kokenut ammattilainen, reipas ja oma-aloitteinen henkilö, joka kiinnostuu tekemään sijaisuuksiamme.

Ruokolahden kunnan ruoka- ja puhtauspalveluissa pääset työskentelemään uusissa ja moderneissa tiloissa. Tilat on suunniteltu tämän päivän tarpeita vastaaviksi ja helppohoitoisiksi. Ruokapalveluissa kohteina ovat koulu tai päiväkoti, puhtauspalveluissa lisäksi liikuntahalli.

Tämän ilmoituksen kautta voi jättää hakemuksen Ruokolahden kunnan ruoka- ja puhtauspalveluiden sijaisuuksiin. Työtehtävinä ovat kaikki keittiöalan työt, puhtauspalvelutehtävät sekä edellä mainittujen ammattialojen yhdistelmätyötä.

Ruokapalvelutehtävissä vaaditaan hygieniapassi, mielellään alan tutkinto ja/tai jonkin verran alan työkokemusta.

Puhtauspalveluissa toivotaan laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai muuta alan koulutusta ja/tai jonkin verran alan työkokemusta.

Otamme yhteyttä hakijoihin mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelussa tarkistamme tutkinto- ja työtodistuksesi sekä määrittelemme yhdessä tehtävät, joissa voit tehdä sijaisuuksia.

Huomioithan, että osa pidemmistä sijaisuuksista ja vakinaiset toimet laitetaan erilliseen hakuun, paikkoja tulee hakea erillisellä hakemuksella.

Liitä hakemukseesi ansioluettelo.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalvelupäällikkö Anne-Elina Olkinuora, puh. 044 449 1338, sähköposti anne-elina.olkinuora@ruokolahti.fi

Lisätietoja

Ruokolahden kunta, Hyvinvointipalvelut, Ruoka- ja puhtauspalvelut

Lue lisää www.ruokolahti.fi


Osoite: Metsolantie 7, 56100 Ruokolahti

Rekommenderade jobb