Ruokapalvelutyöntekijöiden sijaisuudet

Ilmajoen kunnan ruokapalveluissa on jatkuva rekrytointi lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Työkohteina ovat kunnan eri toimipisteet. Haemme sijaisuuksiin reippaita, oma-aloitteisia, asiakaspalveluhenkisiä ja joustavia ruoka-alan ammattilaisia, mutta myös opinnoissaan edenneet opiskelijat huomioidaan. Työtehtävät suoritetaan joko itsenäisesti tai yhteistyössä muiden ruokapalvelutyöntekijöiden kanssa. Työaikojen suhteen vaaditaan joustavuutta. Työ saattaa vaatia myös oman auton käyttöä.
Tehtävät edellyttävät keittiön perustehtävien (ruuanvalmistus, asiakaspalvelu, astiahuolto), sekä puhtauspalveluiden (yhdistelmätyöntekijät) osaamista.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella, jonka jälkeen otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden sekä työ- ja tutkintotodistukset.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.ilmajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Pirjo Sivula ruokapalvelupäällikkö, pirjo.sivula@ilmajoki.fi tai 044 4191 418

Ilmajoen kunta, Hallinto- talous- ja henkilöstötoimisto, Ruoka- ja puhtauspalvelut, Ruokapalvelut
Osoite: Ilmajoki

ILMAJOKI on kehittyvä noin 12 000 asukkaan kunta Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen seudulla. Ilmajoki tunnetaan monipuolisista koulutuspalveluista, kulttuurista, urheilusta ja yrittäjyydestä.

Suggested jobs