Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijöitä ja kokkeja - Lempäälän kunta

Haemme Lempäälän kunnan ruokapalveluun ruokapalvelutyöntekijöitä ja kokkeja eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Voimme tarjota tilanteesi huomioiden pidempiaikaisen sijaisuuden tai satunnaista keikkatyötä. Myös osapäiväinen työ on mahdollista. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7-16 välille.

Työ sisältää tehtävänimikkeestä riippuen ruoan valmistusta, pakkausta ja esille laittoa sekä asiakaspalvelua ja astiahuoltoa. Edellytämme sinulta alan ammatillista peruskoulutusta ja hygieniapassia. Työssä menestyminen edellyttää suomen kielen suullista osaamista, oma-aloitteista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Oman auton käyttömahdollisuus työpäivän aikaisiin siirtymiin katsotaan eduksi.

Lempäälän kunnan ruokapalvelussa pääset työskentelemään koulu- ja päiväkotiruokailun parissa monipuolisesti erilaisissa yksiköissä. Työvuoroja pystymme räätälöimään osaamistasosi mukaisesti ja ruokapalvelun Ammattikeittiö-akatemiassa voimme tarjota sinulle mahdollisuuden kouluttautua ravitsemisalan ammattilaiseksi. Olet etsimämme henkilö, mikäli maistuva ja ravitseva ruoka sekä lasten ja nuorten hyvinvointi ovat lähellä sydäntäsi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palvelusuunnittelija Anni Kaipiainen tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)lempaala.fi.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Talousprosessi, Ruokapalvelut

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 24.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Manttaalitie 15, 37500 Lempäälä
Lempäälän kunta - Rökfri arbetsplats Lempäälän kunta - Ansvarig sommararbetsgivare Lempäälän kunta - UNICEF en barnvänlig kommun Lempäälän kunta - Responsible employer Lempäälän kunta - We Invest in Orientantion Lempäälän kunta - Good Mood Workplace

Rekommenderade jobb