Ruokapalvelutyöntekijöitä / kokkeja - Raision kaupunki

Ruokapalvelutyöntekijöitä  / kokkeja - Raision kaupunki

Tarvitsemme ateriatuotantoon ja asiakaspalveluun ruokapalvelutyöntekijöitä ja kokkeja lyhyt- ja pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Sijaisuuksien kesto voi olla yhden päivän tai useamman kuukauden pituinen. Tehtävät ovat ruokapalvelujen hoiva-, koulu-, päiväkotiaterioita tuottavissa keittiöissä sekä kaupungintalon henkilöstöravintolassa Raision kaupungin alueella.
Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus ja ilmoittaudu sijaisrekisteriimme.

Tehtävissä onnistuminen edellyttää alan ammatillista koulutusta tai kokemusta suurkeittiötyöskentelystä, asiakaslähtöistä palveluasennetta, valmiuksia tietojärjestelmien käyttöön, sekä suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa. Joidenkin tehtävien hoitaminen edellyttää B-luokan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työpäivän aikana.

Läs mer

https://raisio.fi/fi/tyopaikat

Ruokapalvelupäällikkö Mervi Heinonen, p. 040 5232496

Raision kaupunki, Tekninen keskus, Tilapalvelut, Ruokapalvelut
Adress: Nallinkatu 2, 21200 Raisio

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla.
Ruokapalvelujen perustehtävänä on tuottaa asiakkaille ravitsemuksellisesti laadukkaita ja monipuolisia ateriapalveluja, jotka edistävät eri-ikäisten asiakkaiden hyvinvointia Raision kaupungin kouluissa, päiväkodeissa, palvelutaloissa ja henkilöstöravintolassa.
Kehittämismyönteisessä työyhteisössämme onnistumme innovatiivisella ja yhteistyökykyisellä otteella, jossa jokainen ottaa vastuun!
Tervetuloa joukkoomme!

Mer om arbetsgivaren