Ruokapalvelutyöntekijöitä kokoaikaiseen pooliin - Saimaan Tukipalvelut Oy

Ruokapalvelutyöntekijöitä kokoaikaiseen pooliin

Haemme nyt kuutta ruokapalvelutyöntekijää pooliin Imatran ja Lappeenrannan alueille ajalle 1.8.2019 (tai sopimuksen mukaan ) – 31.5.2020.

Työhösi kuuluvat aluekeittiöiden ja henkilöstöravintoloiden monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, mm. esivalmistelu, ruoanvalmistuksessa avustaminen, ruoan ja elintarvikkeiden pakkaus, tavaroiden vastaanotto, varastossa toimiminen, astiahuolto sekä ruokasalin asiakaspalvelutehtävät.

Hyvän valmiuden tehtävään sinulle antaa esim. hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto tai muu soveltuva alan koulutus sekä aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä.

Poolissa sinulla on kokoaikainen työsuhde eli täysi viikkotyöaika. Työkohde vaihtelee sijaistarpeiden mukaan.

Työtehtävässä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta sekä valmiutta liikkua alueen työkohteissa. Tehtävään valittavilta vaaditaan hygieniapassi sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme sinut työstäsi innostuva ja laadukkaaseen lopputulokseen sitoutunut tekijä. Hoidat työsi sujuvasti ja hyväntuulisella palveluasenteella. Olethan mukava työkaveri ja toimit tiimissä iloisesti auttaen!

Tule mukaan tekemään päivän parasta hetkeä!

Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaan syksyn 2019 aikana.

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy

Lisätietoja

http://www.saimaantukipalvelut.fi

Rekry p. 040 154 8029 (ma-pe klo 9:00-15:00)

Saimaan Tukipalvelut Oy, Hallinto- ja kehittämispalvelut, Rekrytointiyksikkö
Osoite: Tukkikatu 1, 53900 Lappeenranta

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- ja tekstiilipalvelukokonaisuuksia sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja. Sitoudumme asiakkaaseen, työniloon ja uudistumiseen
Me ruokapalveluissa olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme ja tarjoamme terveyttä edistävää, maukasta ja monipuolista ruokaa, jota valmistaa ammattitaitoinen ja työlleen omistautunut henkilökunta. Ateriat valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista, suomalaisia ja erityisesti paikallisia ruokaperinteitä kunnioittaen.

Tutustu työnantajaan