Skip to main content
test

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Me ruokapalveluissa olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme ja tarjoamme terveyttä edistävää, maukasta ja monipuolista ruokaa, jota valmistaa ammattitaitoinen ja työlleen omistautunut henkilökunta. Ateriat valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista, suomalaisia ja erityisesti paikallisia ruokaperinteitä kunnioittaen.

Haemme ruokapalvelutyöntekijöitä Lauritsalan aluekeittiöön määräaikaisiin työsuhteisiin seuraavasti:

8.8.2022 - 4.6.2023, viikkotyöaika 38 t min 15 min
27.7.2022 - 28.2.2023, viikkotyöaika 38 t 15 min
22.8.2022 - 28.5.2023, viikkotyöaika 7 t 39 min, työpäivä on pääsääntöisesti perjantai

Työtehtäviisi ruokapalvelutyöntekijänä kuuluvat aluekeittiön monipuoliset työtehtävät kuten ruoan esivalmistelu, ruoanvalmistuksessa avustaminen, ruoan ja elintarvikkeiden pakkaus, tavaroiden vastaanotto, varastotehtävät, astiahuolto sekä ruokasalin asiakaspalvelutehtävät.

Toivomme hakijalta soveltuvaa ruokapalvelualan perustutkintoa. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on ammattitaitoinen, itsenäinen ja oma-aloitteinen, jolle hyvältä maistuva ja näyttävä ruoka on sydämen asia. Uutta työntekijää odottaa innostunut ja hyvä tiimi. Tehtävään valitulla tulee olla hygieniapassi sekä todistus suoritetusta salmonellatutkimuksesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Olemme monien mahdollisuuksien työpaikka - meiltä löydät erilaisia työ- ja opintopolkuja ammattitaitosi hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Työhyvinvointiasi tuemme mm. kattavan työterveyshuollon sekä E-passin avulla.

Tule mukaan tekemään päivän parasta hetkeä!

Toivomme aloitusta em. aikojen mukaisesti, mutta aloitusajankohdissa on neuvotteluvaraa.

Lisätietoja työtehtävistä antaa:

Rekry p. 040 154 8029 Huom! Hakemukset vain KuntaRekry- järjestelmän kautta.

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/saimaan-tukipalvelut-oy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekry p. 040 154 8029
etunimi.sukunimi@saimaantukipalvelut.fi

Lisätietoja

Saimaan Tukipalvelut Oy, Ruokapalvelut

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Valmistamamme ateriat ovat ajatuksella ja lämmöllä tehtyä terveyttä edistävää ruokaa. Kunnioitamme suomalaista ja paikallista ruokakulttuuria sekä huolehdimme hyvinvoinnista tarjoamalla herkullista, ravitsevaa ja monipuolista ateriapalvelua läpi koko ihmisen elinkaaren. Makuhermoja hellivien aterioiden takana on ammattitaitoinen ja työlleen omistautunut henkilökunta.


Osoite: Osulankatu 3, 53300 Lappeenranta
Saimaan Tukipalvelut Oy - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb