Ruokapalveluvastaava, Metsolan päiväkoti

Nurmijärvi- positiivinen ilmiö

Aleksia ruoka- ja siivouspalvelut hakee

RUOKAPALVELUVASTAAVAA

vakituiseen työsuhteeseen alkaen 21.12.2020 Metsolan päiväkodin palvelukeittiöön. Metsola aloittaa toimintansa 4.1.2021, mutta sitä ennen pääset valmistautumaan toimintaan ja laittamaan keittiön käyttökuntoon.

Aleksia on Nurmijärven kunnan liikelaitos, jonka perustehtävänä on tarjota asiakaslähtöisiä palvelusopimuksiin perustuvia ruoka- ja siivouspalveluita.

Työskentelet päiväkodin keittiöllä, jossa vastaat päiväkotiruokailusta. Tehtäviisi kuuluu aamiaisen ja välipalan valmistusta, sekä lounaan kuumennusta, ruokien tarjolle laittamista ja asiakaspalvelua, astiahuoltoa ja tilojen puhtaanapitoa. Teet tilaukset tukkuihin ja ateriatilaukset valmistavalle keittiölle Jamix-ohjelmalla, jonka käyttöön sinut perehdytetään. Työ on kokopäivätyötä, viikkotyöaika on 38:15h.

Toivomme vähintään cateringalan perustutkintoa tai tehtävän edellyttämää työkokemusta ja osaamista. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aurinkoista ja hymyilevää palveluasennetta. Olet hyvä oman työn organisoija ja atk-taitosi ovat riittävät. Työsi teet suurella sydämellä tarjoten asiakkaalle hyvinvointia mukavalla ruokailuhetkellä nautitun hyvän ruoan sekä puhtaiden tilojen avulla.

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan Aleksian ammattilaisten joukkoon kehittämään ruoka- ja siivouspalvelujen toimintaa tulevaisuuteen. Tarjoamme sinulle työn, missä pääset luomaan ruokamuistoja lapsille, näet työtuloksen heti, saat hyvän perehdytyksen sekä osaavan ja kannustavan tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Satu Lehtinen, satu.lehtinen@nurmijarvi.fi. 040 317 2384 (arkisin klo 7-15).

Työ alkaa 21.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta.

Hakuaika päättyy 1.11.2020 klo 15.00 Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4818
  • 12.10.2020 - 30.10.2020 15:00
  • NurmijärviUusimaa

palveluesimies Satu Lehtinen, satu.lehtinen@nurmijarvi.fi. 040 317 2384 (arkisin klo 7-15).

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.