Skip to main content
test
Ruokapalveluvastaava- siivooja, varahenkilö - Karleby stad

Kokkolan kaupungin puhtaus- ja ruokapalveluissa on haettavana yksi (1) toistaiseksi voimassa oleva vakituinen ruokapalveluvastaava- siivooja, varahenkilön toimi. Työ on kokopäivätyö 38,25h/vko. Työsuhde alkaa 5.6.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen peruspalkka: 2113,60€/kk. Koeaika 6kk.

Varahenkilön tehtävässä työskentelet suurtalouskeittiössä ja siivoustyössä kouluilla ja päiväkodeilla kanta Kokkolan alueella. Tarvitset oman työn suunnittelutaitoa sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Työnantaja korvaa työajojen kilometri korvaukset.

Kelpoisuus edelletyksenä odotamme, että sinulla on Cateringalan perustutkinto tai kokin ammattitutkinto sekä hygieniapassi tai muu soveltuva koulutus. Hyvä tietotekniikan osaaminen katsotaan eduksi. Työnantaja mahdollistaa oppisopimuskoulutuksen mikäli olet kiinnostunut puhtaus -ja ruokapalvelualasta ja sitoudut koulutukseen.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on aktiivinen ja joustava asenne työhön ja työympäristöön sekä hyvä paineensietokyky. Arvostamme ammattitaidon lisäksi kehittämis- ja palveluhenkisyyttä, sitoutumista työnantajan arvoihin ja myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö-, ja asiakaspalvelutaitoja.

Valintaperusteena on soveltuvuus työhön, työkokemus sekä haastattelut.
Toimeen valitun työntekijän on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon työhöntulotodistus ja huumetesti 30.8.2023 mennessä.

Tarjoamme sinulle palkan lisäksi tukea liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa käytössä olevalla ePassilla ja muita vapaa-aikaan ja työhyvinvointiin liittyviä etuja. Tarjoamme monipuolisen työterveyshuollon ja sinulla on mahdollisuus työnantajan järjestämiin täydennyskoulutuksiin.

Työnantaja pidättää oikeuden rekrytointeja koskeviin muutoksiin.
Lähetä hakemuksesi 31.3.2023 klo 18:00 mennessä kuntarekryn kautta.
www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hanna Herlevi 040 8065 894, hanna.herlevi@kokkola.fi, Maija Vasalampi 044 7809248, maija.vasalampi@kokkola.fi

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Puhtaus- ja ruokapalvelut

Merellinen, kasvava ja kehittyvä Kokkola on Keski -Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus. Lähes 50 000 asukkaan kaupunki tarjoaa monipuoliset asumisolosuhteet, kattavat peruspalvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä erinomaiset mahdollisuudet koulutukseen ja vapaa-ajanviettoon. Monialainen Kokkolan kaupunkikonserni kattaa sivistys- ja teknisen toimen, konsernihallinnon sekä kaupungin liikelaitokset ja tytäryhtiöt. Kaupungin palveluksessa on noin 2 000 työntekijää.


Osoite: Torikatu 5, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kokkolan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb