Ruokapalveluvastaavan kesäsijaisuus - Jyväskylän kaupunki

Mattilan perhetukikoti on ympärivuorokautisesti toimiva lastensuojeluyksikkö. Toimintaan kuuluu 7-paikkainen kriisi- ja vastaanotto-osasto alle 12-vuotiaille lapsille ja lyhytaikainen perhehoito 14 lapselle.

Nyt haemme kesälle Mattilan perhetukikotiin

RUOKAPALVELUVASTAAVAA

määräaikaiseen tehtävään ajalle 2.7. - 30.7.2021.

Ruokapalveluvastaavan tehtäviin kuuluu perhetukikodin keittiön toiminnasta, taloudesta ja asiakasyhteistyöstä vastaaminen sekä vastuu omavalvonnan toteuttamisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on catering- alan perustutkinto, kokki tai vastaava aikaisempi koulutus sekä hygieniapassi. Hakijalta edellytämme hyviä yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä tehdä maistuvaa ruokaa, joustavuutta sekä riittävää osaamista talouden hallinnan ja tilausjärjestelmien käyttöön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 2.7..2021.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä - joten jätähän hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mattilan perhetukikoti, perhetukikodin johtajan varahenkilö Tiina Puistola puh. 050 311 8165
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb