Skip to main content
test

Raision kaupungin sivistystoimialalla on haettavana ruotsin ja englannin kielen päätoimisen tuntiopettajan sijaisuus ajalle 8.8.2022-31.7.2023. Tehtävään kuuluu 21 tuntia ruotsin opetusta ja 2 tuntia englannin kielen opetusta Vaisaaren yläkoulussa. Tämän lisäksi tehtävään kuuluu luokanohjaajan tehtävät.

Työ edellyttää hyvää ruotsin ja englannin kielten ainesisältöjen hallintaa ja hyviä ihmissuhdetaitoja. Valinnassa kiinnitetään huomiota kelpoisuuden lisäksi henkilön soveltuvuuteen ruotsin ja englannin kielen lehtorin tehtävään.

Vaisaaren koulussa kaikilla oppilailla on käytössään henkilökohtainen Chromebook. Hakijalle katsotaankin eduksi ajantasaiset tvt-taidot, kiinnostus opetuksen kehittämiseen sekä digitaalisen oppimateriaalin hyödyntämiseen opetuksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on ruotsin kielen opettajan kelpoisuus. Englannin kielen opettajan pätevyys katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Raision kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmän kautta 29.7.2022 klo 15.00 mennessä.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietotiedustelut: janne.ahlqvist@raisio.fi. Tiedusteluihin vastataan viimeistään torstaina 28.7.

Lisätietoja

Raision kaupunki, Sivistyskeskus, Perusopetus, Yläaste, Vaisaaren koulu

Vaisaaren koulu on yksi Suomen suurimmista yläkouluista. Oppilaita on noin 800 ja opettajia noin 80. Koulussa toimii musiikki- ja englanti- sekä liikuntapainotteiset luokat. Koulu sijaitsee keskellä Raision opetuskeskusta Tiedonpuistoa kävelymatkan päässä Raision keskustasta.


Osoite: Juhaninkuja 4, 21200 Raisio

Rekommenderade jobb