Skip to main content
test
Ruoveden kunnanjohtaja - Ruoveden kunta

Haemme kunnanjohtajaksi yhteistyökykyistä kuntatalouden ja elinvoiman kehittämisen ammattilaista.

Kunnanjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemus kunnallishallinnosta.

Tule meille johtamisen ammattilainen, uudistamaan ja kehittämään kuntamme elinkeinoelämää yhteistyössä uuden työyhteisösi kanssa. Pääset vaikuttamaan siihen, miten kunnan uutta strategiaa viedään käytäntöön.

Lisätietoja

https://www.ruovesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mercuri Urvalin konsultti Juha Laurila, p. 044 975 7848
vt. kunnanjohtaja Aila Luikku, p. 044 787 1400

Lisätietoja

Ruoveden kunta

Ruovesi on yli 150 vuotta vanha kunta Suomen sydämessä Pohjois-Pirkanmaalla. Ruovedellä on n. 4200 asukasta, mutta kesäisin asukasmäärä kaksinkertaistuu. Ruovesi tarjoaa toimivat palvelut, turvallisen elinympäristön ja monipuoliset koulutus- ja harrastusmahdollisuudet kaikenikäisille.

Ruovesi on luonnonkaunis kulttuurikunta. Ruoveden upeat kansallismaisemat ovat houkutelleet kirjailijoita ja taiteilijoita puoleensa. Paikkakunnalla ovat asuneet. mm. kansallisrunoilijamme J.L.Runeberg sekä maalaustaiteeseensa innoitusta saaneet Akseli Gallen-Kallela, Ellen Thesleff ja Elga Sesemann. Ruoveden rannoilta löytyy rauhaa ja hiljaisuutta, mutta myös iloisia tapahtumia ja taidenautintoja.

Ruoveden halkaisee kahtia Näsijärven, Ruoveden ja Tarjanneveden muodostama vesistö, ja paikkakunnalla on kaikkiaan 211 järveä. Ruovedellä sijaitsee myös Helvetinjärven kansallispuisto.

Katso lisätietoja: https://www.ruovesi.fi/


Osoite: Ruovedentie 30, 34600 Ruovesi

Rekommenderade jobb