Ryhmäavustaja - Sotkamon kunta

Ryhmäavustaja

Varhaiskasvatuksen ryhmäavustajan määräaikainen tehtävä Tiilikankaan päiväkodissa 1.8.2019 - 31.07.2020.

Haemme iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme ryhmäavustajaa alle 3 -vuotiaiden ryhmään. Edellytyksenä tehtävään on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä sitoutuminen ryhmän yhteisiin toimintatapoihin. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavaa työtapaa ja innokkuutta oman työn kehittämiseen. Kerrothan mahdollisesta erityisosaamisestasi. Kokemus ryhmäavustajana toimimisesta katsotaan eduksi.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee toimittaa ennen työsuhteen alkua hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä todistus terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.sotkamo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. päiväkodinjohtaja Minna Piirainen, minna.h.piirainen@sotkamo.fi, 044 7502729

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Tiilikankaantie 1, 88600 Sotkamo

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.
Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Sotkamo on savuton kunta. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia!

Tutustu työnantajaan